suzuki csónakmotorok

 

Suzuki csónakmotorok több mint 50 éve a piacon!

Akciós Suzuki csónakmotorok. Különleges  akció Suzuki csónakmotorokra és hajótestekre!

A Suzuki első csónakmotorja, a D55-ös 1965-ben született meg. A tavaly 50. évfordulóját ünneplő vállalat mára a hajómotor-technológia legmeghatározóbb szereplője. Most a cég számos terméke, köztük az új modellek is kedvező áron vásárolhatóak meg.

Válogasson Suzuki csónakmotor kínálatunkból!

Miért érdemes Suzuki csónakmotort vásárolni?

A Suzuki csónakmotorok világelsők a piacon. Sikereikben nagy szerepet játszik az is, hogy a fejlesztésekért és az új találmányokért felelős mérnökök számára a hajózás nemcsak munka, hanem hobbi is. Ha tehetik, szabadidejükben ők is szívesen hajóznak, ezért céljuk az, hogy minél tökéletesebb csónakmotorokat hozzanak létre, annak érdekében, hogy a vizek szerelmesei minél több időt tölthessenek a hullámokon.

Vásároljon Suzuki csónakmotort megbízható helyről!

2014-ben a Suzuki évzáró konferencián cégünk, a Lőcsey és Társa Kft., megkapta a Magyar Suzuki Zrt. Szakmai Díját. Az értékesítésben és a szerviz tevékenységben elért kiemelkedő szakmai teljesítményünkre számíthat minden meglévő és leendő ügyfelünk.

Suzuki csónakmotor újdonságok 2015-ben: fenomenális teljesítményű, prémiumkategóriás csónakmotorok

Suzuki hajómotor df200ap és Suzuki df200aA Lean Burn technológiás DF200A és DF200AP motorok a 2015-ös év nagy újításai. A Suzuki ismét világelsőt alkotott: ezek az első kulcs nélküli gyújtástechnológiával felszerelt modellek, melyek teljesítménye felér egy V6-os motoréval, a négy hengernek köszönhetően azonban sokkal könnyebbek, a DF200A mindössze 226kg. Ha szeretne egy újabb, nagyobb teljesítményű csónakmotort, akkor válassza a DF200A-t, mely mérete, tömege és üzemanyag-hatékonysága miatt is kitűnő választás.

Ha még innovatívabb megoldásra vágyik, a DF200AP mellett tegye le a voksát. Ez az első olyan 200 lóerős csónakmotor, melyet változtatható forgásirányú rendszerrel és vezeték nélküli vezérlőrendszerrel ruházott látott el a Suzuki.

Válassza a DF200A-t vagy DF200AP-t, amennyiben nagy hengerűrtartalomra, könnyű motorra, nagyobb teljesítményre és üzemanyag-takarékosságra vágyik!

Suzuki V6-os hajómotorok. Suzuki V6 csónakmotorok a legerősebb motorok. A legerősebb csónakmotorok: ha mindenkit le szeretne hagyni!

A V6-os motorok a Suzuki rendkívül erős csónakmotorjai. Ezt olyan újabb és újabb újításokkal érik el, mint például a kettős felső vezérműtengelyes motorblokkok és az elektronikus üzemanyag-befecskendező rendszer. A DF250AP és a DF300AP most változtatható szelepvezérlést kapott a nagyobb nyomaték érdekében. A V6-os négyütemű csónakmotor a 2015-ös évtől kulcs nélküli gyújtásrendszerrel működnek.

Miért világelsők ezek a csónakmotorok?

Suzuki DF300AP, Suzuki V6-os motorok

A Suzuki világelső volt a forgásirány-változtató rendszer bevezetésével, mellyel ezeket a modelleket szerelték fel elsőként. Ez azt jelenti, hogy a motor normál (tehát az óramutató járásával megegyező irányban) és ellentétes (vagyis az óramutató járásával ellentétes) irányban is foroghat, ehhez mindössze egy opcionális csatlakozó és a propeller megfordítása szükséges. A két forgásirányt tehát nem kettő, hanem egyetlen csónakmotor szolgálja ki. Az új sebességváltó egy újratervezett sebességváltóházban kapott otthont. Ennek ellenállása alacsonyabb, maga a ház viszont tartósabb lett. A vezeték nélküli vezérlőrendszer segítségével egyenletesen és precízen vezérelhetővé válhatnak az Ön hajói is. Akkor is bízhat V6-os motorjában, ha azonnali, éles váltásra van szüksége, hiszen az új technológiának köszönhetően ezt is biztonsággal megteheti.

Miért érdemes nálunk vásárolnia a Suzuki legerősebb csónakmotorjait?

Ha a V6-os csónakmotorok közül választ, egy olyan modell mellett dönt, melyet egyedülálló módon cégünk forgalmaz Magyarországon. Bennünk bízhat, hiszen akkor érezzük magunkat igazán elemünkben, ha nagy motorokkal foglalkozhatunk. Ebben való jártasságunkat a Magyar Suzuki Zrt. Szakmai Díjjal is elismerte.

Nagy teljesítményű csónakmotorok: megbízhatóság és teljesítmény

Nagyteljesítményű hajómotorok Suzuki Marine. Df175tg suzuki hajómotor.A soros négyhengeres Big Block széria termékeivel a maximális üzemanyag-hatékonyságot és a maximális teljesítményt tapasztalhatja meg. A Lean Burn üzemanyag képzési és égésszabályozási technológia gondoskodik a hatékony üzemanyag-felhasználásról.

Mindez nem megy a teljesítmény rovására. Sőt, a 2867cm3-es motorok a nagy űrtartalom ellenére is kis tömegűek, könnyűek. A nagy nyomatékra, gyorsulásra és végsebességre a nagy propeller és a soros négyhengeres motorok adnak garanciát.

Az újabb modellek már fojtószelep- és fokozatváltás-vezérléssel is rendelkeznek.

Ha kiemelkedő szerkezeti felépítésre és technológiára, valamint megbízhatóságra és nagy teljesítményre vágyik, a DF150TG-t vagy a DF175TG-t válassza!

Könnyű sportmotorok a Suzukitól

Suzuki sportmotorok innovatív technológiai megoldásokkalA Lean Burn technológiának köszönhetően a kisméretű sportmotorok is nagy teljesítményre képesek. Ez az üzemanyag keverékképzési és égésszabályozási rendszer a levegő-üzemanyag keveréket a működési körülményekhez igazítja. Ezt a technológiát a Suzuki a középkategóriás motorokhoz fejlesztették ki. Segítségével az üzemanyag-hatékonyság az alacsonytól egészen az utazósebességig garantálható. A Lean Burn technológiát közben már 300LE-ig installálta a hajómotorjaiba a Suzuki!

Suzuki DF50AV, könnyű sportmotorEzek a sportmotorok nem igényelnek karbantartást. A széria összes motorjának vezérműlánca olajfürdőben fut, így Önnek nem kell az olajozással bajlódnia. A megfelelő igazításért pedig az automatikus hidraulikus láncfeszítő felel.

A nagy tolóerejű hajómotorok rendelkeznek újra tervezett hajtóműházzal, nagyobb méretű propellert használ, így tökéletes a testes és nehéz hajók meghajtására is

Döntsön a DF50AV vagy a DF60AV mellett, ha sokoldalúságra, erőre, megbízhatóságra és egyszerű kezelhetőségre vágyik!

Könnyen kezelhető, hordozható motorok: mindig bevetésre készen!

Suzuki hordozható hajómotorokA könnyen kezelhető, kompakt motorok kis méretük ellenére is hatékonyak. A DF25A és a DF30A modellek akkumulátor nélküli üzemanyag-befecskendező rendszerrel vannak felszerelve, mely gyors és könnyű indítást tesz lehetővé. A Lean Burn rendszer most is segít az üzemanyag-megtakarításban és károsanyag-kibocsátás csökkentésében.

A DF4, DF5 és DF6-os modelleket egyhengeres, négyütemű, 138cm3-es OHV motor hajtja. A modellek kis méretük ellenére is figyelemre méltó nyomatékkal rendelkeznek, ezért kiválóan gyorsulnak. A Suzuki hajómotorjaiba az irányítást a 180°-os kormányzás, az F-N-R váltó és a beépített fordulatszám-határoló teszi kényelmessé és egyszerűvé. A DF2.5-ös minden idők legkisebb és legkönnyebb négyütemű motorja, mindössze 13,5 kg-os. Ez az 1,8kW-os egyhengeres motor remek választás a kisebb merev testű és felfújható hajókhoz.

Ha Ön is a Suzuki egyik világelső technológiájának előnyeit szeretné élvezni, a cég kompakt, hordozható szériájának modelljei közül is válogathat!

Miért tőlünk vásároljon? Szakértelem és megbízhatóság

Cégünk immár 18 éve foglalkozik csónakmotorok és motorcsónakok forgalmazásával. Ennyi idő alatt számos elégedett ügyfelet szolgáltunk ki. Célunk, hogy a legjobb ár-érték arányú termékeket kínáljuk Önnek. A Magyar Suzuki Zrt.-vel már 16 éve állunk kapcsolatban, Suzukimarine Márkakereskedés és szerviz vagyunk. A Magyar Suzuki Zrt. 3 év garanciát biztosít a hazai Suzukimarine márkakereskedői hálózatban vásárolt hajómotorokra. Szakértelmünk és megbízhatóságunk garantálja, hogy Ön a legjobb döntést hozza, amikor minket választ.

Vásároljon most kedvezményes áron Suzuki hajómotorokat és hajótesteket!

Milyen innovációk révén került a világelsők közé a Suzuki csónakmotor?

Első Suzuki hajómotor d55, 1965-ben került piacra.Az 1965-ös D55 sikerét még jó néhány másik követte, a Suzuki mindig is élen járt az innovációk terén. Még ebben az évben kifejlesztették a süllyesztett propellerrendszert. A következő évben a cég megkezdte hajómotorjai exportját. A rozsdamentes acél vízszivattyú-burkolatot és a befecskendezéses hajómotort is a Suzukinak köszönhetjük. Előbbi 1973-ban, utóbbi pedig 1980-ban került a piacra. Tíz évvel később már az első elektronikus befecskendezéses motorját is meg lehetett vásárolni. Az első négyütemű motorját 1994-ben mutatja be, három évvel később pedig olyan négyütemű termékeket mutatott be a piacon, melyek elektronikus üzemanyag-befecskendezésesek voltak.

A vállalat legnagyobb vívmányai közé tartozik a 220,7kW-os V6-os négyütemű csónakmotor és a kulcs nélküli indításrendszer, melyeket a világon elsőként vezettek be 2006-ban, illetve 2015-ben. A méltán híres Suzuki Lean Burn technológiás hajómotorjaik 2008-ban születtek meg. A legkönnyebb, legkompaktabb, ezzel a technológiával készült csónakmotorjuk a 90 lóerős, négyütemű DF90A-s. 2012-ben mutatták be a világon elsőként a változtatható forgásirányú csónakmotort. A következő évben az első Lean Burn technológiás, akkumulátor nélküli, befecskendezéses hajómotor került a piacra.

Suzuki csónakmotorok

A Suzuki fejlesztésit megannyi díjjal jutalmazták az évek során. 1987-ben elnyerték a leginnovatívabb terméknek járó díjat. A cég alábbi motorjai kaptak innovációs díjat:

1987: DT 200 Exanté
1997: DF60 és DF70-es;
1998: DF40-es és DF250-es;
199: Df 50-es
2003: DF250-es;
2006: DF300;
2011: DF40A/50A;
2012: DF300AP
2012: a londoni olimpiai és paralimpiai játékokon a vitorlásversenyek kizárólagos hajómotor-beszállítója a Suzuki volt.
2014:DF-25A-DF-30A

Összegezve tehát a Suzuki több mint 50 évnyi fejlesztése áll a mögött, hogy Ön most az alábbi technológiákkal rendelkező csónakmotorok közül választhasson:

  • hidrodinamikus hajtóműház;
  • többpontos, szekvenciális elektronikus üzemanyag-befecskendezés;
  • akkumulátor nélküli elektronikus üzemanyag-befecskendezés;
  • motorvezérlő modul (ECM);
  • eltolt főtengely;
  • hosszú szívócső;
  • többlépcsős töltés;
  • nagy tolóerejű csónakmotorok;
  • görgős szelephimba;
  • Suzuki fordulatszám-szabályozó rendszer.

Válogasson bátran Suzuki csónakmotor kínálatunkból!