Szolgáltatásaink

Cégünk fő tevékenysége hajótestek, és ezek meghajtására szolgáló belsőégésű, kül- és belmotorok, valamint elektromos motorok forgalmazása. 

A motorok felszerelése, üzembe helyezés, időszakos műszaki vizsgára felkészítés,ponyvakészítés-javítás, takarítás, dekor készítés. Az általunk forgalmazott csónakmotorok garanciális és garancián túli szervizelése, javítása. Általunk nem forgalmazott csónakmotorok javítása.

Alkatrész forgalmazás. Sporthajó-kikötő üzemeltetés. Úszóházak tervezése kivitelezése teljes körű ügyintézéssel.

Hajóvezető képzés. Hajóbiztosítások értékesítése.

SUZUKI hajóalkatrész rendelés

Alkatrészt keres? Kiegészítőre vagy karbantartó készletre van szüksége?

Tőlünk hajóalkatrészt is rendelhet. Amennyiben csónakmotor alkatrészre, motorolajra, üzemanyag tartályra, vezetékre esetleg üzemanyag csatlakozóra, benzinpumpára vagy szűrőre van szüksége, keressen minket bizalommal!

Mercury – Mercruiser alkatrész rendelés

Alkatrészt keres? Kiegészítőre vagy karbantartó készletre van szüksége?

Tőlünk motor alkatrészt is rendelhet. Keressen minket bizalommal!

Csónakmotorok javitása, szervizelése

Cégünk hivatalos márkakereskedés és szerviz az alábbi gyártók képviseletében: Suzuki, Mercury, Honda, Mariner, MerCruiser,Volvo Penta,Tohatsu,Minkota,Thruster.

Ezeken kívül vállaljuk a Yamaha, Selva, Johnson, Evinrude motorok javítását, alkatrészbeszerzését. Megfelelő műszaki háttérrel rendelkezünk a garanciális és garanciaidőn túli szervizek, javítások elvégzéséhez, kisgéphajók műszaki vizsgájának teljes ügyintézését is elvégezzük.

Hajótestek, csónakmotorok forgalmazása

Cégünk a DRAGO hajók kizárólagos magyarországi és szlovákiai forgalmazója, valamint értékesítjük a szerződött partnerek által gyártott hajótesteket, gumihajókat (Qukisilver, Suzumar, Honda)

Márkakereskedésünkben a következő csónakmotorokat kínáljuk: Suzuki, Mercury,Mariner MerCruiser, Honda, valamint Volvo-Penta, Tohatsu motorok beszerzését vállaljuk.

Elektromos motorok közül Motorguide, Thruster, valamint Torqido motorok beszerzését is vállaljuk.

Kikötői szolgáltatások, hajótárolás és szállás

A cégünk által üzemeltetett, nyílt vízi kikötő, helyileg Kismaroson, a Dunakanyar szívében található. Kikötőnkben hajóhely-bérlésre van lehetőség, és a téli őrzött tárolás is megoldható. Kikötőnket családias hangulat, gyönyörű panoráma és sportolásra alkalmas vízterület teszi vonzóvá. A táj szépsége és a települések változatos programjai egész szezonban remek szórakozást biztosítanak az egész családnak.

Duna folyó 1689/150fkm bal part GPS 47 49’17,20″N 19 00’54,05″E

Úszóházak tervezése kivitelezése

A vízi élet elkötelezett híveinek biztosíthat önálló nyaralóhelyet egy úszóház. Teljeskörű ügyintézés, tervezés, kivitelezés. A házak elhelyezésében és a hely kiválasztásában, engedélyeztetésében is segítséget tudunk nyújtani. Egész éves kezelésüket, karbantartásukat vállaljuk.

Ajánljuk mindazoknak akik szeretnék megoldani kikötési gondjaikat de azoknak is akik csak pihenni szeretnének és elmenekülni a világ elöl vagy csak egyszerűen szeretik a vízi életet.

Kikötő, szervíz és apartmanok Kismaroson – Verőcén

Köss ki nálunk!

Fedezd fel velünk a hajózás örömeit!