DRAGO hajók

DRAGO Sport 540 Open

DRAGO Sport 540 Open
A kényelem és a sportos kivitel jellemzi. Mind a vizi sportok, mind a horgászok kedvence. A legjobb választás horgászatra és családi kirándulásokhoz is. az ülések alatt nagy tároló rekeszek találhatóak. Rendkívül alacsony merülése bármilyen horgász hely megközelítését lehetővé teszi.

DRAGO Fishing 545

Drago 545 Fishing egy igazi horgász kalsszis. Horgászoknak ajánljuk, a kabinban 2 fő kényelmes pihenését teszi lehetővé. A teljes értékű állókabin alatt mindenféle időjárási körülmények között védelmet talál a horgász. Kettő darab hátsó ülés közt elhelyezkedő felhajtható asztal tökéletesen használható a horgászat közben vagy éppen étkezési célokra.

DRAGO Sport 550

Drago 550 A család második tagja, íveltebb kabin jellemzi,sportosabb kivitel, igazi családi kishajó, 2 fő a kabinban a fedélzeten pedig 1 személy kényelmes pihenését teszi lehetővé.

DRAGO Sport 610

Drago Sport 610 A túrázás, vizi sportokat kedvelők kishajója, ahol a dizájn találkozik a praktikummal és a görög leleményességgel és az angol egyszerűséggel.kizárólag beépített motoros változatban kapható.

DRAGO Sport 610 sundeck

Drago 610 Soundcek

Kizárólag a napozás szerelmeseinek ajánljuk. A napozó deck alatt 4 személyes kabin biztosítja a nyugodt pihenést és kikapcsolódást.

DRAGO Sport 660

Drago 660 Sport Ez egy igazi besseller. Sportos családi hajó,melyet az igazi túrákra készítettek fel,azoknak akik nem egy éjszakát kívánnak a vizen eltölteni. Ez a sportos hajó a teljes összkomfort érzését biztosítja használójának. 3 személy a kabinban, 2 személy tökéletes pihenését biztosítja. Külmotoros és beépített motoros változatban is rendelhető.

DRAGO Sport 21

Drago 21 Egy igazi családi kishajó. Egy igazi sikertörténet.Saját kategóriájában sportos megjelenés és rendkívüli mozgékonyság jellemzi.Kabinban 3 személy míg a fedélzeten 2 személy pihenése biztosított.

DRAGO Yacht 22

Drago 22 A fiatalság találkozása a modern élet filozófiával

Ez a hajó maga a praktikum az egyszerűség, a konyha a vezető ülés felhajtásával kerül elő.

Az ülés alatt található a gáz a mosogató és a hűtő is. A wc és a zuhany a kabinban található.

DRAGO Yacht 710

Drago 710 A luxus megtestesítője, a modern dizájn találkozása a praktikummal és a kényelemmel. Sportos, könnyed kivitel jellemzi. A kabinban 3 fő, a fedélzeten 2 személy pihenését teszi lehetővé.

DRAGO Yacht 27

Drago Yacht 27 a fenntartható luxus

A Drago 27 a méreteivel egyesíti magában a yachtok kényelmét és a külmotoros hajók könnyedségét, miközben nem hoz kompromisszumot a meghajtó motor méretével. Az akár 300LE külmotor a külmotorok minden előnyével egy beépített motoros stílusában van el rejtve a hátsó fedélzet alatt,megtartva annak minden előnyét: az alacsony fogyasztást, a csekély karbantartási költséget. Mind emellett a külmotor tökéletesen kiemelhető, így a hajó méretéhez képest csekély 64cm merüléséhez képest minden helyet megközelíthet.

DRAGO Yacht 29

Drago 29 Az igazi nagy testvér, ahol a kényelem dominál. Az igazi túrázás élményével ajándékozza meg tulajdonosát. Ebben a hajóban minden kézre esik és a tér számít igazán. A hajó felszereltségéhez tartozik többek között: konyha, wc, zuhanyzó. A hajón 6 személy elszállásolására van lehetőség, luxus körülmények között. Két típusa van standard és delux

A fő különbség a vezető állásban található.
Több tágas belsőtér 2m belmagasság teszi igazán lakhatóvá.

Kikötő, szervíz és apartmanok Kismaroson – Verőcén

Köss ki nálunk!

Fedezd fel velünk a hajózás örömeit!