Drago Yacht 22

 

DRAGO Yacht 22

Drago 22 A fiatalság találkozása a modern élet filozófiával. Ez a hajó maga a praktikum az egyszerűség, a konyha a vezető ülés felhajtásával kerül elő.

Az ülés alatt található a gáz a mosogató és a hűtő is. A wc és a zuhany a kabinban található. A kabinban 3+1fő a fedélzeten 2 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség. A belső 1 személyes kanapé helyett rendelhető beépített szekrény is. Külmotoros és beépített motoros változatban is rendelhető.

Szériafelszereltség: fenékszivattyú, wc fülke, üzemanyagszint jelző, elektromos előkészítés, acél kikötő bikák, acél tréler szem, acél üzemanyag tartály, horgony kamra, tűzoltó készülék+box, mosogató, zuhany, belső világítás, navigációs fények, fürdő platform, kabin polcok fürdő létra, fa borítású kormány, műszerfal, asztal, cockpit világítás.

Rendelhető extrák: Elektromos horgony csörlő, külmotor tartó, hűtőgép, acél mosogató, ponyvázat, gáz tűzhely, fender tartó, szőnyeg, teakfa burkolat, radar híd, víztartály, fűtés, klíma, melegvízrendszer, hifi, tv, mélységmérő, halradar, aggregátor, hydraulikus kormány

Adatok:

Teljes hossz. 7.05 m

Fedélzet szint 2.41 m

Kabin magasság 1.70 m

Súly (motor nélkül) 1100 kg

Teljesítmény 180 kW

Személyek száma 7

Fekhelyek száma 2+1+1