FourStroke külmotorok

 

FourStroke külmotorok

Bármilyen körülmények közötti biztos indítás, tiszta, csendes üzemelés, maximális teljesítmény. Ezek a tulajdonságok teszik alkalmassá a Mercury FourStroke motorokat széles felhasználási területre. Mi megalkottuk a tökéletes motort, ami a világ legkelendőbb négyütemű motorjává vált.

FourStroke 15LE ProKicker, 2.5Hp, 20Hp, 3,5Hp, 4Hp, 5Hp, 6Hp, 8Hp, 9,9Hp, 9,9Hp ProKicker, 9,9Hp BigFoot, 25Hp efi, 30Hp efi Flyway, 25Hp efi, 40Hp efi, 40Hp efi Bigfoot, 50Hp efi, 50Hp efi Bigfoot, 60Hp efi, 60Hp Bigfoot Flyway, 60Hp efi, 115Hp efi, 90Hp efi, 75Hp efi, modelljeit ajánljuk önnek.

Bárhova is megy felfújható gumihajójával vagy horgászcsónakjával a Mercury hű társa marad. A Mercury széles motorkínálattal rendelkezik erre a célra is. Közös jellemzőjük a hihetetlen alacsony súly, a könnyű mozgathatóság és az egyszerű kezelés. Ezenfelül természetesen a FourStroke motorok közös jellemzői is igazak, környezetbarát, csendes és üzemanyag takarékos működés.

– A szabadalmaztatott, egy darabból kialakított hengerfej, továbbnöveli a megbízhatóságot, a tömítések, kötőelemek nélkülözésével.
– Ellenőrizze a motorolaj szintet anélkül hogy levenné a motorburkolatot, könnyen megteheti a kívül kialakított ellenőrző ablakkal
– Kategóriájában ez a motor nyújtja a legnagyobb nyomatékot.
– A gázkar segítségével a motor 360-ban megfordítható.