MotorGuide elektromos csónakmotorok

 

MotorGuide elektromos csónakmotorok

A védett öbölből vissza a nyílt vízre, a mi édesvízre tervezett motorjaink alkalmasak hosszantartó üzemelésre is. A híres MotorGuide tartósság sok opcióval párosul, hogy tökéletesen alkalmas legyen a hajójához és a horgászat módjához. Ár-érték arányát tekintve, a legjobb vétel a piacon.
A MotorGuide édesvízi modelljei széles sebesség tartománnyal rendelkeznek. Ezáltal hajszálpontosan be tudjuk állítani a vontatott műcsali merülési mélységét. A MotorGuide motorokat a tartósság, csendesség, hatékonyság és a könnyű kezelhetőség jellemzi. Válassza ki mire van szüksége, kézi vagy láb irányítás, hajóorr vagy fartükör rögzítés, a MotorGuide választékában talál megoldást az igényére.

Thruster T30

Vezérlés és felszerelési lehetőség:
Fartükörre szerelt, kézi vezérlésű

Sekély vízben is gyorsan és halkan a Motorguide-del! Tartósság és érték , ami fontos a horgász és a profi halászok számára is. A Thruster kisebb hajókra és sekély vízre van tervezve, de annyi erővel rendelkezik, mint bármely 12 V-os motor. Ötfokozatú sebesség, megbízhatóság, kis tömeg és hordozhatóság jellemzi ezt a motor családot.

Jellemzők:

 • a Thruster kézzel vezérelhető, fartükörre rögzíthető motor 13,6 kg tolóerővel, 12 V-ról.
 • Öt előre sebesség fokozattal, és a két hátra fokozattal rendelkezik
 • 76 cm hosszú fém hajtómű
 • Csendes, zavartalan működés lehetővé teszi, hogy közelebb kerüljön a halhoz.
 • Tartós, kompakt és kis tömeg jellemzi
 • A rögzítő karok segítségével könnyedén telepíthető és eltávolítható.
 • Fém rögzítő és fém tengelyek.
 • Állítható mélységű hajtómű, a sekély vízben hajózáshoz.
 • Maximális nyomaték a két szárnyú Mercury propellerrel

Varimax V40 / V45 / V55

Vezérlés és felszerelési lehetőség:
Kézi vezérlésű, fartükörre szerelhető
Kézi vezérlésű, hajóorrba szerelhető
Kézi vezérlésű, pontonra szerelhető

A kategória leghosszabb működési idejével rendelkező motorok, köszönhető ez a pontos változtatható sebességű beállításnak. A VariMAX lehetőséget ad Önnek, hogy egész nap a vízen lehessen.
Az alkalmazott akkumulátor élettartama háromszorosára nő mint a hagyományos 5 sebességes motoroknál alkalmazottaké. Soha nem lesz többé probléma hogy az alacsony fokozat túl lassú, a magasabb fokozat túl gyors. Állítsa be a kívánt sebességet és vágjon át a hullámokon, mindezt kevesebb energia felhasználásával. Hosszabb horgászat, pontosabb sebesség, kevesebb energia, ez amit a MotorGuide és a digitális technológia kínál.

Jellemzők:

 • Digitális változtatható sebesség-szabályozás, amely minimalizálja az energia felhasználást és meghosszabbítja a horgászat idejét. A használati idő akár 3,5-szer hosszabb, mint egy 5 sebességes motor esetén.
 • Nagy átmérőjű, 1,25 “alumínium tengely a nagyobb szilárdságért és tartósságért.
 • Intuitív kihúzható-benyomható, előre-és hátrameneti sebesség váltás.
 • BluVis beépített sebesség és az akkumulátor szint visszajelző.
 • Kúpos 7 pontos rögzítés, kiküszöböli a motor mozgását.
 • Egy mozdulattal állítható a hajtómű magassága.
 • Hosszabbított, puha tapintású kormányrúd.
 • Garancia: 12 V-os motorok esetén egy év, 24 V-os motorok esetén két év

Wireless W55 / W75 / W55 L54″ / W75 L48″

Vezérlés és felszerelési lehetőség:
Hajóorrba szerelhető, vezeték nélküli vezérlés

MotorGuide Wireless motorok pontos, vezeték nélküli vezérlést, teljes mozgásszabadságot nyújtanak. A Wireless motorok alapkiépítésben egy vezeték nélküli pedállal rendelkeznek. Egyszerűen telepíthető, négy bemenettel rendelkezik, könnyedén eltávolítható, integrált akkumulátor indikátor.
A 200 kHz-szonár jeladó 20-fokban pásztázza a vizet, hogy egy hihetetlenül részletes képet adjon. A szonár egybe van építve egy hőmérséklet-érzékelővel. A motor kompatibilis a legtöbb Lowrance halradarral.
Tartós, erős motort keres? MotorGuide Wireless Edition kompozit tengelye nagyobb átmérőjű, és 33%-kal erősebb, mint a versenytársak kompozit tengelyei.
Wireless motorok nem csak a horgász csónakra alkalmas, de a tökéletes az Ön pontonjára is! A kis helyigényű motorrögzítő, könnyen eltávolítható, könnyen tárolható. A távirányító segítségével vagy hajójának bármely részéről irányíthatja hajójának mozgását.

 • Vezeték nélküli vezérlés, egybeépített vevővel.
 • Szabadon kombinálhatjuk a vezérlőegységeket! Akár négy vezeték nélküli kézi-, vagy vezeték nélküli láb pedált bármilyen kombinációban variálhatunk.
 • Egy kézzel rögzíthető. Könnyedén helyére rakható és ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatóak a Wireless Edition motorok. Pillanatok alatt készen áll a hajó az indulásra.

Tour Edition TR82L FB Digital 45 / 60, TR109L FB Digital 45 / 60,
TR82 FB Digital 45, TR109 FB Digital 45

A segéd motor valóban a legfontosabb kiegészítő része a hajójának? A MotorGuide-nál mi tudjuk hogy mi a legfontosabb a felhasználók számára. A válasz egyszerű. A Touring fejlesztői megtalálták a választ – MotorGuide Tour Edition.
Minden Tour modell kombinálja a digitális technológiát a rozsdamentes tengellyel, a fém pedálokkal és a fém motorburkolattal. Mi is az a digitális technológia? Az új rendszer figyeli az áramfelvételt, a hő termelést, a kimenő teljesítményt, motor hűtést. A rendszer használatával megnő a motor élettartama.
A digitális rendszer egy önálló, zárt modul, amely összegyűjti a motor adatait, kiváltva ezzel az elavult analóg áramköröket és az ehhez tartozó, kapcsolódó alkatrészeket. A digitális technológia lehetővé teszi a motor fordulatszámának – ezáltal a hajó sebességének a pontos beállítását. Így optimálisan használva az akkumulátort, megnő a megtehető út hossza.
A mi Tour motorjaink nem csak megbízhatóak, hanem elpusztíthatatlanok.

 • Rozsdamentes acél tengelyek és alkatrészek, fém burkolat, és a pedál alkalmazása, hogy ez legyen a legellenállóbb elektromotor.
 • Digitális teljesítmény 37-47 kg tolóerővel, 24 vagy 36 V-os kivitelben is
 • Teljesen zárt digitális modul, védve a hőtől, nedvességtől, korróziótól.
 • MotorGuide digitális technológia hatékonyságának következtében, optimálissá válik az akkumulátor használata, és így több időt tölthet a vízen.
 • Soft-start funkció révén simább lesz az indulás.
 • A nyugodt, csendes fokozatmentes sebesség állításnak köszönhetően, közelebb kerülhet a halhoz.
 • A kis átmérőjű Machete III propeller csendesen fut. A két szárnyú propellert kimondottan sekély vízre fejlesztették.
 • Az állítható kormány ismert már érzékenységéről, kis ellenállásának köszönhetően, könnyedén kormányozható a hajó.
 • Kompakt, hidrodinamikailag megtervezett, könnyű hajtómű.
 • Az alkalmazott mikrokapcsolót úgy tervezték, hogy ellenálljon a kemény igénybevételnek, vizes körülmények között.
 • A Gator motor rögzítő rendszer, sajtolt, repülőgépeken alkalmazott alumíniumból készül, ez adja a sziklaszilárd keménységét. A víz alatti akadályokból adódó törött motortartó már a múlté.

Freshwater Edition FW40 FB, FW46 FB, FW54 FB, FW71 FB, Bulldog 40 FT,
Bulldog 54 FT, FW109 HB

Vezérlés és felszerelési lehetőség:
– Lábbal vezérelhető, hajóorrba szerelhető
– Kézi vezérlésű, hajóorrba szerelhető
– Lábbal vezérelhető, fartükörre szerelhető

A védett öbölből vissza a nyílt vízre, a mi édesvízre tervezett motorjaink alkalmasak hosszantartó üzemelésre is. A híres MotorGuide tartósság sok opcióval párosul, hogy tökéletesen alkalmas legyen a hajójához és a horgászat módjához. Ár-érték arányát tekintve, a legjobb vétel a piacon.
A mi édesvízi modelljeink széles sebesség tartománnyal rendelkeznek. Ezáltal hajszálpontosan be tudjuk állítani a vontatott műcsali merülési mélységét. A MotorGuide motorokat a tartósság, csendesség, hatékonyság és a könnyű kezelhetőség jellemzi. Válassza ki mire van szüksége, kézi vagy láb irányítás, hajóorr vagy fartükör rögzítés, a MotorGuide választékában talál megoldást az igényére.