OPTIMAX külmotorok

 

OPTIMAX külmotorok

Az OptiMax pontosan azzal rendelkezik amire Önnek szüksége van. Kategóriájában a legjobb fogyasztás, páratlan teljesítmény, maximális korrózióvédelem és a legújabb fejlesztésű direkt befecskendezéses rendszer teszi utolérhetetlenné ezt a motorcsaládot.

Az OptiMax 125Hp, 115Hp, 90Hp, 75Hp, 135Hp, 150Hp, 175Hp, 200Hp, 225Hp, 250Hp, 115Hp, 150Hp, 175Hp, 200Hp, 225Hp, 250 Hp vásárolhatja meg tőlünk.

PRO XS – a legerősebb motor család az injektoros motorok között
OptiMax Pro XS nyerte a versenyt, a teljesítmény, a tartósság, a teljesítmény és az üzemanyag-fogyasztás területén. A vadonatúj 150 Pro XS csaknem 5 MPH-el gyorsabb mint a konkurens motorok!

Jellemzők:
Javított tartósság és ellenálló képesség
Csak az OptiMax Pro XS motorcsaládban már megjelentek a karbon alkatrészek.
A karbon alkatrészek használatával nagyobb teljesítmény és hatékonyság érhető el, mert tartósabbak és ellenállóbbak mint a rm. acélból vagy egyéb műanyagból készültek.

Még több lóerő
A Pro XS szélesebb fordulatszám tartományt kínál, így megnő az alkalmazható propellerek száma. Ezáltal hajója nagyobb teljesítményre képes.

Pontos kormányzás nagy sebesség mellett
Az érzékeny kormány minden sebességnél elengedhetetlen. Ezért lett a 250 Pro XS motor esetén speciális alumínium motortartó alkalmazva, amely csavarodás és fordítás mentesen rögzíti a motort, nagy fordulatszám mellett. (csak az 508 mm-es hajtóműnél)

Kiváló hatékonyság
A mérnökök különleges kupola alakú dugattyúkat fejlesztettek ki, a tökéletes égés érdekében. Ezáltal csökken az üzemanyag fogyasztás és a károsanyag kibocsátás.

Kimagasló teljesítmény
Az Optimax kétlépcsős, közvetlen befecskendezésű rendszert alkalmaz, az egyenletes teljesítményért és a páratlan gáz érzékenység érdekében. Ennek köszönhető ez a folyamatos benzin-levegő ellátás.