VERADO külmotorok

 

VERADO külmotorok

A hajómotor választás nemrég még egyszerű volt: a négyütemű motorok büszkélkedhettek a legfejlettebb technológiával és a legnagyobb megbízhatósággal, de gyorsulásuk nem érte el a klasszikus kétütemű motor szintjét. A Mercury mindig vezetőszerepet játszott a hajómotorok fejlesztése során, a technológiát az autóiparból merítette.

VERADO 225Le, 250Le, 275Le, 300Le, 150Le, 175Le, 200Le külmotorjait forgalmazzuk.

Amikor a Mercury mérnökei azt tűzték ki célul, hogy megalkossák a tökéletes csónakmotort, akkor figyelembe vették az összes számot, az összes eshetőséget, az összes részletet. És az eredmény?
A Verado a világ legmegbízhatóbb, legfejlettebb motorja. A hathengeres Verado, lenyűgöző vezetési élményt nyújt, egyedülálló megbízhatóság, döbbenetes erő és gyorsulás mellett csendes, nyugodt járást biztosít. Önnek ezt át kell élnie!

Jellemzők:

Semmi sem csendesebb
A Verado multikamrás zajcsillapítója nem csak 14 decibellel csökkenti a zajszintet, de a motor nyers hangját csodálatos zenévé komponálja. Tovább csökkenti a motor és a hajtómű zaját a hangelnyelő szivaccsal ellátott motorburkolat. A Verado nem méltánytalanul kapta az osztály legcsendesebb motorja címet.

Az egyenletes járás
A Verado motorok eredendően egyenletesebben járnak mint a hagyományos V elrendezésű motorok, köszönhető ez a soros elrendezésnek. A soros motorok kiegyensúlyozottabbak, mert a hengerek sorban, egymás mellett állnak s ez eredményezi a sima járást.

Precíz kormányzás
A Verado elektro-hidraulikus kormányszerkezete kiküszöböli a kormány nyomatékot és még precízebbé teszi a kormányzást.

Rezgésmentesség
A motor kialakításának köszönhetően, gyakorlatilag megszűnt a hajótest kellemetlen rezgése.

Végső ellenőrzés
A SmartCraft Digital +Shift Trottle (DTS) rendszer biztosítja akárcsak az autó esetében a gyors gázadást, így kiküszöbölődik a hagyományos bowdenes rendszerek késleltetett reakciója. Több mint 50.000 órányi tesztelés és négy évnyi gyakorlati használat után.

Üzemanyag ellátás
A SmartCraft hibátlan információt szolgáltat a hajó műszer rendszerének, az üzemanyag szintről, a pillanatnyi fogyasztásról.