SUZUKI hajómotorok, csónakmotorok

ÁRLISTA

Új DF350A hajómotor

Megjelent az új DF350A hajómotor, mely forradalmi lépés az innovációban. A Suzukinál már egy ideje megfogalmazódott az ötlet, hogy meg kell alkotni a négyütemű hajómotorok legjobbikát, magát a csúcsmodellt. Ennek eredménye a DF350A, mely a nagyobb hajótesteket is könnyedén mozdítja meg.

A motor elnyerte a 2017-es NMMA innovációs díjat – mely a hajógyártás legmagasabb presztízsű elismerése – és a Good Design díjat is, mely a termék jellemzői közül a design minőségét emeli ki.

Befecskendezős csónakmotorok

DF300

Kis méret, divatos forma, elektronikus gázadás – ezek jellemzik a Suzuki áttörő fejlesztését a négyüteműek világában. Az új DF300 modell előhírnöke a Suzuki 2007-es négyütemű termékcsaládjának. A DF300 ideális választás lehet nagy központi konzolos, nyíltvízi halászhajókhoz, cirkálókhoz, versenyhajókhoz, motoros katamaránokhoz és egyéb területeken is. Az új motor egy keskeny 55 fokos blokkra épül, és a Suzuki bevált hajtásláncát használja a kis méret érdekében, így könnyen installálható egyes, dupla, vagy tripla rendszerekben is.

Karburátoros csónakmotorok

DF25

Kompakt, könnyű súlyú V2-es erőtől duzzadó motorblokk, hatékony üzemanyag felhasználással. A DF 25 külmotor a 70 fokos V2 elrendezésnek köszönhetően rendkívül kompakt méret, emellett vibrációtól mentes járású és nyomatékban rendkívül gazdag. Mindkét henger 269 ccm-es, hengerenként két szeleppel; a motor a maximális teljesítményét 5500-as fordulatszámon adja le. A V elrendezés további előnye, hogy a motor súlypontját alacsonyan lehetett hagyni, így mekönnyítendő a kézzel történő felhajtását. Kis mérete, könnyű súlya és nagy teljesítménye egyaránt alkalmassá teszi nagyobb testekre, de akár a Suzumar gumihajókon történő használatra is.

SUZUKI külmotorok idővonal

RUHÁZAT
SUZUKI gumicsónakok

SUZUMAR DS230KIB és DS265KIB gumicsónakok

Ezeket a modern, kisméretű csónakokat komfortos légpadlóval és felfújható kiellel szerelték fel, ezek gondoskodnak a megfelelő stabilitásról és a tökéletes siklásról. Mindkét modell gond nélkül elfér egy hordtáskában, ezáltal könnyen szállítható és raktározható. További jellemzők a vízre eresztést és a vontatást megkönnyítő nemesfém D-gyűrűk és „U” fülek a csónak farán, egy jól terhelhető fartükör, kötélfogantyúk körös-körül, két ülés és két evező. A lábpumpa, a kikötőkötél és a tartalék alkatrészek az alapfelszereléshez tartoznak.

Kikötő, szervíz és apartmanok Kismaroson – Verőcén

Köss ki nálunk!

Fedezd fel velünk a hajózás örömeit!