SUZUKI gumicsónakok

 

SUZUKI gumicsónakok

SUZUMAR DS230KIB és DS265KIB gumicsónakok

Ezeket a modern, kisméretű csónakokat komfortos légpadlóval és felfújható kiellel szerelték fel, ezek gondoskodnak a megfelelő stabilitásról és a tökéletes siklásról. Mindkét modell gond nélkül elfér egy hordtáskában, ezáltal könnyen szállítható és raktározható. További jellemzők a vízre eresztést és a vontatást megkönnyítő nemesfém D-gyűrűk és „U” fülek a csónak farán, egy jól terhelhető fartükör, kötélfogantyúk körös-körül, két ülés és két evező. A lábpumpa, a kikötőkötél és a tartalék alkatrészek az alapfelszereléshez tartoznak.

SUZUMAR DS310VIB és DS350VIB V-kiképzésű légpadlós gumicsónakok

Az új, modern csónakokban kombinálják a gumicsónakok előnyeit – könnyen szállíthatók és tárolhatók, gyorsan és könnyen felépíthetők – a szilárd hajótestű gumicsónakok (RIB) teljesítményével. Az integrált padló és a V-hajótest felfújása után a csónak olyan szilárdsággal és erővel rendelkezik, amelyet alapesetben egy hagyományos RIB-től várnánk. Az aerodinamikus V-hajótest minden sebességnél nagyszerű stabilitást biztosít, nehéz körülmények között is. A siklás gyorsabb elérése érdekében a padlóban a hátsó tükör mögött pótlólagosan felfújható terelőlapokat építettek be. Ezek a terelőlapok hozzájárulnak a kiváló iránystabilitáshoz és további meghajtást adnak a tatnál, ami támogatja a nagyobb motorok felszerelését. Minden modell négy, rozsdamentes acélból készült D-gyűrűvel rendelkezik a megemeléshez és a kikötéshez. A tank rögzítése a csónak orrán található. A gyorsan és egyszerűen, pár perc alatt összehajtott csónakok beleférnek a velük együtt kiszállított hordtáskába. Az alapfelszereléshez tartozik továbbá: ülőpad, evező, javítókészlet és egy nagy nyomású lábpumpa. A különösen nagyra méretezett, kúposan egymáshoz futó hajótesttömlőket robusztusan megerősített háromrétegű PVC-ből, széles ütközővel készítették, az aljzat pedig vastag duplafalú poliészterrel töltött szövetből áll, amelynek külsejét ultraerős, ellenálló és dörzsálló Shafer szövetből gyártották – mindkettő nagyban hozzájárul a hosszú élettartamhoz.

SUZUMAR DS270RIB, DS310RIB, DS350RIB V-kiképzésű merevaljú gumicsónakok

Ezekkel a csónakokkal gyors és problémamentes a vízre jutás, a fedélzet kezelése tiszta élvezet – a csónakok teljesítménye és vízbiztonsága kiemelkedő. A varrat nélküli, kéthéjas, üvegszállal megerősített gyantából készült hajótest-konstrukció gondoskodik a jó stabilitásról, és könnyebb a hagyományos kéthéjas hajótesteknél. Ezek a RIB-ek ugyanabból a jó minőségű anyagból készülnek, mint a gumicsónakok, a felszerelés is megfelel ugyanazoknak a szabványoknak: jól terhelhető fartükör, D-gyűrűk a kikötéshez és „U” fülek a hátsó tükrön, valamint a hajótest alján a kiemeléshez, kötélfogantyúk körben a csónakon, ülés és evezők. Ha pedig eljön a hazatérés ideje, a RIB gond nélkül elfér egy kompakt táskában. A pumpa, a javítókészlet és az evezők az alapfelszereléshez tartoznak. Ezekben a RIB-ekben hosszú évekig örömét leli.

SUZUMAR gumicsónakok családi és sport célokra alumínium padlós kivitelben.

Csónakázás közben mindig viseljen mentőmellényt! Ezek a csónakok családi és sportolási célra lettek tervezve. A könnyű alumíniumalj alumínium-támasszal a legnagyobb tartósságot biztosít csekély karbantartási igény mellett, egyidejűleg pedig a legnagyobb teljesítményhez és felhasználási igényekhez elegendő stabilitást biztosít. Minden modell egy felfújható gerinccel van felszerelve, amely a kiváló menettartásról gondoskodik. A komplett csomagok ezeket a kiemelkedő gumicsónakokat kombinálják a magas fejlettségű, erőteljes SUZUKI négyütemű külső motorokkal 4-25 LE-ig.

A három legnagyobb modell igazi sportcsónak – izgalmas és lendületes. Tágasak és kényelmesek, hosszabb utakhoz és magas sebességhez is ideálisak. Mint minden SUZUMAR gumicsónaknál, a három elkülönített légkamra és a felfújható gerinc gondoskodik a biztonságról a vízen.

Minden modell fel van szerelve egy magas teherbírású „fartükörrel” és motorvédő lemezzel. „D” gyűrűk és fűzőlyukak készültek a rögzítéshez, a tükörnél kombinálva a „D” gyűrűkkel. A felemeléshez kötélgyűrűk állnak rendelkezésre a csónak körül, valamint pad és evezők, hordtáska, javító készlet, lábpumpa, továbbá kikötőkötél is az alapfelszereltséghez tartoznak.

A SUZUMAR megújult arculatú, és a felhasználói igényekhez még tökéletesebben illeszkedő palettát mutat be a csónaktestek és motorok párosításával.

A termékpalettát a SUZUKI által felállított specifikációk szerint tervezték és gyártották az európai csónakrajongók kiváló minőségű csónakok iránti keresletének kielégítésére, amelyek kombinálva a SUZUKI külmotorokkal egy határozottan kedvező ár-teljesítmény arányt nyújtanak a vásárlók számára.

A csónakokat olasz design szerint gyártják, amely a jó stabilitási tulajdonságokat könnyű kezelhetőséggel kombinálja. Minden
modellhez több motorizációs változat áll rendelkezésre. Ezek a kombinációk a Suzuki külmotorokkal teljes körű kimagasló teljesítményt nyújtanak. Ugyanakkor gond nélkül indíthatóak, nagyon kevés üzemanyagot használnak, környezetbarátak (kevés, a környezetre káros anyagot bocsájtanak ki) és rázkódásmentesek.

Minden csónakot megerősített háromrétegű PVC anyagból gyártanak. Az RIB csónakok törzse üvegszál erősítésű műgyanta, nagy tartósságot és stabilitást biztosít. A gumicsónakokat alacsony karbantartásigényű alumínium aljjal látták el, amely plusz stabilitást biztosít az igény szerinti teljesítményhez és felhasználáshoz. Minden csónaknak felfújható gerince van, illetve a modellek ára tartalmazza a rozsdamentes acél szerelvényeket, fapadot, evezőket, javítókészletet, lábpumpát és hordtáskát is. További tartozékok széles választéka kapható a Suzuki MARINE kereskedőknél.