SUZUMAR gumicsónakok

SUZUMAR DS230KIB és DS265KIB gumicsónakok

SUZUMAR DS230KIB és DS265KIB gumicsónakok

Ezeket a modern, kisméretű csónakokat komfortos légpadlóval és felfújható kiellel szerelték fel, ezek gondoskodnak a megfelelő stabilitásról és a tökéletes siklásról. Mindkét modell gond nélkül elfér egy hordtáskában, ezáltal könnyen szállítható és raktározható. További jellemzők a vízre eresztést és a vontatást megkönnyítő nemesfém D-gyűrűk és „U” fülek a csónak farán, egy jól terhelhető fartükör, kötélfogantyúk körös-körül, két ülés és két evező. A lábpumpa, a kikötőkötél és a tartalék alkatrészek az alapfelszereléshez tartoznak.

V-kiképzésű légpadlós gumicsónakok

SUZUMAR DS310VIB és DS350VIB V-kiképzésű légpadlós gumicsónakok
Az új, modern csónakokban kombinálják a gumicsónakok előnyeit – könnyen szállíthatók és tárolhatók, gyorsan és könnyen felépíthetők – a szilárd hajótestű gumicsónakok (RIB) teljesítményével. Az integrált padló és a V-hajótest felfújása után a csónak olyan szilárdsággal és erővel rendelkezik, amelyet alapesetben egy hagyományos RIB-től várnánk. Az aerodinamikus V-hajótest minden sebességnél nagyszerű stabilitást biztosít, nehéz körülmények között is.

V-kiképzésű merevaljú gumicsónakok

SUZUMAR DS270RIB, DS310RIB, DS350RIB V-kiképzésű merevaljú gumicsónakok
Ezekkel a csónakokkal gyors és problémamentes a vízre jutás, a fedélzet kezelése tiszta élvezet – a csónakok teljesítménye és vízbiztonsága kiemelkedő. A varrat nélküli, kéthéjas, üvegszállal megerősített gyantából készült hajótest-konstrukció gondoskodik a jó stabilitásról, és könnyebb a hagyományos kéthéjas hajótesteknél.

Családi alumínium padlós gumicsónakok

SUZUMAR gumicsónakok családi és sport célokra alumínium padlós kivitelben.

Csónakázás közben mindig viseljen mentőmellényt! Ezek a csónakok családi és sportolási célra lettek tervezve. A könnyű alumíniumalj alumínium-támasszal a legnagyobb tartósságot biztosít csekély karbantartási igény mellett, egyidejűleg pedig a legnagyobb teljesítményhez és felhasználási igényekhez elegendő stabilitást biztosít. Minden modell egy felfújható gerinccel van felszerelve, amely a kiváló menettartásról gondoskodik. A komplett csomagok ezeket a kiemelkedő gumicsónakokat kombinálják a magas fejlettségű, erőteljes SUZUKI négyütemű külső motorokkal 4-25 LE-ig.

Kikötő, szervíz és apartmanok Kismaroson – Verőcén

Köss ki nálunk!

Fedezd fel velünk a hajózás örömeit!