Családi alumínium padlós gumicsónakok

 

SUZUMAR gumicsónakok családi és sport célokra alumínium padlós kivitelben.

Csónakázás közben mindig viseljen mentőmellényt! Ezek a csónakok családi és sportolási célra lettek tervezve. A könnyű alumíniumalj alumínium-támasszal a legnagyobb tartósságot biztosít csekély karbantartási igény mellett, egyidejűleg pedig a legnagyobb teljesítményhez és felhasználási igényekhez elegendő stabilitást biztosít. Minden modell egy felfújható gerinccel van felszerelve, amely a kiváló menettartásról gondoskodik. A komplett csomagok ezeket a kiemelkedő gumicsónakokat kombinálják a magas fejlettségű, erőteljes SUZUKI négyütemű külső motorokkal 4-25 LE-ig.

A három legnagyobb modell igazi sportcsónak – izgalmas és lendületes. Tágasak és kényelmesek, hosszabb utakhoz és magas sebességhez is ideálisak. Mint minden SUZUMAR gumicsónaknál, a három elkülönített légkamra és a felfújható gerinc gondoskodik a biztonságról a vízen.

Minden modell fel van szerelve egy magas teherbírású „fartükörrel” és motorvédő lemezzel. „D” gyűrűk és fűzőlyukak készültek a rögzítéshez, a tükörnél kombinálva a „D” gyűrűkkel. A felemeléshez kötélgyűrűk állnak rendelkezésre a csónak körül, valamint pad és evezők, hordtáska, javító készlet, lábpumpa, továbbá kikötőkötél is az alapfelszereltséghez tartoznak.

A SUZUMAR megújult arculatú, és a felhasználói igényekhez még tökéletesebben illeszkedő palettát mutat be a csónaktestek és motorok párosításával.

A termékpalettát a SUZUKI által felállított specifikációk szerint tervezték és gyártották az európai csónakrajongók kiváló minőségű csónakok iránti keresletének kielégítésére, amelyek kombinálva a SUZUKI külmotorokkal egy határozottan kedvező ár-teljesítmény arányt nyújtanak a vásárlók számára.

A csónakokat olasz design szerint gyártják, amely a jó stabilitási tulajdonságokat könnyű kezelhetőséggel kombinálja. Minden
modellhez több motorizációs változat áll rendelkezésre. Ezek a kombinációk a Suzuki külmotorokkal teljes körű kimagasló teljesítményt nyújtanak. Ugyanakkor gond nélkül indíthatóak, nagyon kevés üzemanyagot használnak, környezetbarátak (kevés, a környezetre káros anyagot bocsájtanak ki) és rázkódásmentesek.

Minden csónakot megerősített háromrétegű PVC anyagból gyártanak. Az RIB csónakok törzse üvegszál erősítésű műgyanta, nagy tartósságot és stabilitást biztosít. A gumicsónakokat alacsony karbantartásigényű alumínium aljjal látták el, amely plusz stabilitást biztosít az igény szerinti teljesítményhez és felhasználáshoz. Minden csónaknak felfújható gerince van, illetve a modellek ára tartalmazza a rozsdamentes acél szerelvényeket, fapadot, evezőket, javítókészletet, lábpumpát és hordtáskát is. További tartozékok széles választéka kapható a Suzuki MARINE kereskedőknél.