VICTORY hajók

VICTORY 470 Open

A dinamikus és kompakt Victory 470 hajó tökéletes rövid utazásokhoz és gyors mozgásokhoz. A stílusos és ragyogó formatervezés nem hagyja közömbösen a vízkészletek szerelmeseit.

VICTORY 490 PRO

A VICTORY 490 PRO kiváló megoldás vadászatra és horgászatra nagy és kis tavakon és folyókon.

A speciális lépcsőhéj-felépítésnek köszönhetően a Victory 490 Pro nagyon kényelmes nyugodt és viharos vízeken egyaránt. Ami nagyon fontos egy klasszikus munka hajó esetében.

A Victory 490 Pro 50 LE motorral megfelelő teljesitménnyel rendelkezik céljaink eléréséhez.

VICTORY 500 Open

Bowrider modell a kis testvér amelyet az arányai tesznek alkalmassá horgászásra és kikapcsolódásra. A modell belső elrendezése nyitott orr részt biztosít, amely egyrészt kiegészítő helyként használható az utasok számára, másrészről pedig a halászat során megadhatja a szükséges szabadságot. A csónak felső része kiváló minőségű üvegszálból készül. A hajótest 5083 tengeri alumínium ötvözetből készült.

VICTORY 515

A kompakt és nagy teljesítmény a Victory 515 megkülönböztető tulajdonságai. A kibővített standard felszerelés a hajót a szegmensében a legkényelmesebbé és vonzóbbá teszi.Megfelelő teljesítménnyel párosítva kiváló tarsunk lesz , a horgászatban, sportolás, vadászatban.

VICTORY 570 Open

Bowrider modell amely tökéletesen alkalmas horgászásra és kikapcsolódásra. A modell belső elrendezése nyitott orr részt biztosít, amely egyrészt kiegészítő helyként használható az utasok számára, másrészről pedig a halászat során megadhatja a szükséges szabadságot. A csónak felső része kiváló minőségű üvegszálból készül. A hajótest 5083 tengeri alumínium ötvözetből készült.

VICTORY 570 Cruiser

Cuddy kabinmodell ideális rövid utazásokhoz és családi ünnepekhez.
A kis kabin növeli a hajózás komforját és lehetővé teszi rossz időjárási körülmények között, a víizen tartózkodást . A csónak felső része kiváló minőségű üvegszálból készül. A hajótest 5083 tengeri alumínium ötvözetből készült.

VICTORY 585

Victory 585

VICTORY 590 Cabin

4х4 terepjáró a vízen. A Victory 600 Cabin PRO lehetővé teszi, hogy a legrosszabb időjárási körülmények között is hajóhasson. A kabin belsejében az üléseket dupla ágyakká alakíthatóak, és így kényelmesen eltöltheti az éjszakát az utazása során. Ebben a modellben 5083 tengeri aluminium ötvözetet használunk, fenék lemez vastagsága 4 mm. Ideális horgászatra ,vadászatra , szolgálati hajónak.Ez lehetővé teszi a sekély, és hordalékos vízben történő hajózást.

Kikötő, szervíz és apartmanok Kismaroson – Verőcén

Köss ki nálunk!

Fedezd fel velünk a hajózás örömeit!